IOEKTA | Creative Unity
Diensten


Ideeën omzetten in iets tastbaars is een pittige uitdaging.

Te vaak hebben innovators en creatieve mensen een beperkt begrip van business management, marketing, en de juridische vereisten om succesvol te zijn binnen een bepaalde markt.

IOEKTA voorziet in expertise, kennis, ervaring en vaardigheden die onmisbaar zijn bij het ontwikkelen van diensten en producten waar intellectueel eigendom bij betrokken is.

promo.boxes.creativity.box.nl

IOEKTA is erg bedreven op het gebied van juridische zaken, technologie en business.

Daardoor kunnen we een veelomvattend dienstenpakket aanbieden aan mensen die hun ideeën op de markt willen brengen.

We bieden passende oplossingen en zijn 24/7 beschikbaar. Dit vinden wij niet meer dan normaal bij het begeleiden van start-ups en groeiende bedrijven.

promo.boxes.idea.center.point.nl

Wij staan ook start-ups van buiten de EU bij om deze te helpen met groei binnen en buiten de EU.

Start-ups van buiten de EU met een bloeiende IT-industrie, met name uit Oost-Europa, hebben in vergelijking met Europese en Amerikaanse start-ups vaak meer moeite om succesvol te zijn op de wereldmarkt.

Voor een succesvol businessmodel hebben deze start-ups veel baat bij een buitenlandse partner of bij het onderbrengen van hun bedrijf onder Europese of Amerikaanse wetgeving.

In zo’n geval is het essentieel om vertegenwoordigd te worden door professionals die hun taal spreken en de technologie van hun bedrijf begrijpen.

promo.boxes.one.stop.service.nl

Wij bieden diensten op de volgende gebieden: Intellectueel eigendom (IE), Creatief, Vormgeving, ICT, Innovatie en Producten.

Zie de betreffende pagina’s om meer te lezen over onze diensten.

promo.boxes.transform.ideas.nl