IOEKTA | Creative Unity
Over ons


IOEKTA is een one-stop-servicepunt voor bedrijven dat een totaalpakket aan diensten aanbiedt voor de transformatie van creatieve ideeën naar marktklare producten.

Het ‘Creative Unity’-pakket van EKKTA-diensten omvat: IP-gerelateerde diensten, Creatieve diensten, Ontwerpdiensten, IT-gerelateerde diensten en Innovatiediensten.

Bij het leveren van onze diensten bieden we 3600 graden flexibiliteit en 24/7 beschikbaarheid om te voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen van groeiende bedrijven, in het bijzonder startups.

Ideeën tot leven brengen is een zware uitdaging. Veel te vaak hebben vernieuwers en makers een zeer beperkt inzicht in bedrijfsbeheer, marketing en wettelijke vereisten om op de markt te slagen.

IOEKTA biedt klanten een pakket aan expertise, kennis, ervaring en vaardigheden die van onschatbare waarde zijn voor de ontwikkeling van een IP-gebaseerd bedrijf.

Dankzij de combinatie van goed onderlegde expertise op het gebied van recht, technologie en bedrijfsleven bieden wij een allround pakket aan diensten voor makers die zijn ontworpen om hun creatieve ideeën om te zetten in marktklare producten.

chart.startups.expertise.nl

We leggen ook speciale nadruk op het bieden van allround expertise aan startups van buiten de EU om aan hun essentiële behoeften te voldoen bij het vergroten van het bereik van hun bedrijven in het buitenland.

Niet in de EU gevestigde startups uit regio’s die een IT-hausse doormaken, met name Oost-Europa, kampen met veel meer barrières om de wereldmarkt te betreden dan hun concurrenten uit de EU of de VS.

Om een levensvatbaar bedrijfsmodel op te bouwen moeten ze daarom de partners in het buitenland bereiken of hun bedrijven in de jurisdicties van de EU of de VS onderbrengen. De vertegenwoordiging van hun belangen door professionals die hun taal spreken en de technologie begrijpen, is de sleutel tot het succes van hun onderhandelingen in het buitenland.

promo.boxes.creative.unity.nl

IOEKTA heeft als slogan ‘Creative Unity’. Dit houdt in: creatieve ideeën omzetten naar een product dat klaar is om op de markt gebracht te worden en waar geld mee verdiend kan worden. Wij begeleiden u daarbij van A tot Z.

IOEKTA wordt door zijn klanten gewaardeerd als trouwe partner.

De kwaliteit van onze consulting diensten is gebaseerd op een 20 jaar lange juridische carrière, brede algemene kennis en gespecialiseerde expertise.

Volg de betreffende secties voor meer informatie over onze diensten.

promo.boxes.unique.expertise.nl