IOEKTA | Creative Unity
Innovatie


Technologie en kennis herdefiniëren alle aspecten van de hedendaagse informatiemaatschappij. IE-gerelateerde ondernemingen staan vooraan bij innovatieve veranderingen.

Het razendsnelle tempo van technologische ontwikkelingen heeft een enorme impact op bestaande markten, nieuwe markten en het binnenhalen van nieuwe klanten.

De ruime beschikbaarheid van technologie leidt tot een steeds sterkere concurrentie. Ondanks de hevige concurrentie kunt u met onze adviezen van uw ideeën een succes maken.

promo.boxes.innovation.440X300

In de beginperiode begaan veel start-ups missers, die later grote kosten en problemen met zich mee kunnen brengen.

Deze missers hebben doorgaans te maken met: intellectueel eigendom, het maken van heldere juridische afspraken, oprichters van het bedrijf, productontwikkeling en marketingkeuzes.

Door onze stevige juridische achtergrond en begrip van financiën, marketing en technologie bent u ervan verzekerd dat u in de cruciale startfase de juiste keuzes maakt.

promo.boxes.business.440X300

IOEKTA’s expertise met intellectueel eigendom en daaraan gerelateerde bedrijven zorgt voor een uitstekende uitgangspositie om veelbelovende IT startups te herkennen. Via StartNub is IOEKTA in een vroegtijdig stadium een actieve investeerder in innovatieve startups. De portfolio van IOEKTA omvat bedrijven als Manus Machinae B.V., Experts 4 Insurance, Brainify, Floating Market B.V., Almanapp, EventInsight, Dla Wiernych, Propertymate.

IOEKTA heeft ook de productontwikkeling van SPIN remote, Everykey, Mousr, ProtoFlux, en Skoog ondersteund.

IOEKTA ontwikkelt zelf op het moment verscheidene innovatieve producten op het gebied van ICT, groene energieopwekking, robotica en slimme electronica.

promo.boxes.network.440X300

Wij bieden de volgende diensten: Ondernemersadvies, vroegtijdige investeringen in technologische start-ups (StartNub), productontwikkeling, projectmanagement, softwareontwikkeling, digitale transformatie, industriële product- en dienstenontwikkeling.

promo.boxes.prototyping.440X300