IOEKTA | Creative Unity
ICT


Tegenwoordig gaan technologische ontwikkelingen zo snel dat ze lastig bij te houden zijn. Hierdoor mist u kansen die digitale innovaties bieden.

Efficiënt gebruik van informatietechnologie kan helpen om uw doelstellingen te halen en te overtreffen.

Door slimmer gebruik van technologie helpen wij het MKB om de kwaliteit en efficiëntie van bedrijfsprocessen te verbeteren.

Zo bieden we onder meer oplossingen voor outsourcing in softwareontwikkeling, zodat u extra flexibiliteit heeft bij het ontwikkelen van een project.

promo.boxes.it.440X300

Voordat een idee klaar is om op de markt te worden gebracht, doorloopt het idee verschillende fases van productontwikkeling.

De ideale mix van idee en technologie is echter moeilijk te realiseren.

Niet elk briljant idee is haalbaar. Desalniettemin is het belangrijk dat elk idee zorgvuldig wordt beoordeeld op praktische en technische haalbaarheid.

Hiermee kunnen de investering, productiekosten, risico’s, productprijs en opbrengsten van het uiteindelijke product worden vastgesteld.

promo.boxes.outsourcing.440X300

In samenwerking met onze brede netwerk van business professionals bieden we advies over productontwikkeling.

We helpen technologische start-ups bij het vinden van een plek voor prototyping, productdocumentatie, certificaatdeskundigen, en productiefaciliteiten.

Wij bieden de volgende diensten: IT consulting, project management, outsourcen van softwareontwikkeling, productontwikkeling, en advies over prototyping.

promo.boxes.idea.process.nl